DISCLAIMER

Disclaimer

De informatie op het digitaal monument www.moiloppersum.nl is tot stand gekomen onder de verantwoordelijkheid van de (voormalige) gemeente Loppersum. De gemeente is zeer zorgvuldig en nauwkeurig te werk gegaan bij het samenstellen en publiceren van de aangeboden informatie. Toch is het mogelijk dat de inhoud van dit monument onjuist en/of onvolledig is. Merkt u dit op, wilt u dit dan melden, inclusief bron, zodat de website verbeterd kan worden? U kunt een reactie geven via het contactformulier. Samen kunnen we ervoor zorgen dat het digitaal monument www.moiloppersum.nl de inhoud weergeeft die overeen komt met de informatiebehoefte van de bezoekers van het platform.

 

Privacy persoonsgegevens

De (voormalige) gemeente Loppersum hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy bij het verwerken van persoonsgegevens. Alle informatie die u ons verstrekt, behandelt de gemeente Loppersum vertrouwelijk. Persoons- of adresgegevens worden uitsluitend gebruikt voor de afhandeling van de aanvraag of reactie. Het digitaal monument is voorzien van een beveiligingscertificaat.

 

Links naar websites van derden

Op www.moiloppersum.nl kunnen links en inhoud verwijzen naar een of meerdere websites die door andere partijen dan de (voormalige) gemeente Loppersum worden beheerd. De (voormalige) gemeente Loppersum is niet verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van deze en overige websites, evenals de gevolgen van een bezoek aan deze websites.

Bezwaar

Het gebruikte foto- en videomateriaal is met toestemming van de eigenaar van het materiaal geplaatst. Het is mogelijk dat derden herkenbaar in beeld zijn. Is dit het geval en heeft u hier bezwaar tegen? Neem dan contact op met de beheerder van www.moiloppersum.nl.